fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
No products in cart
Image
LÉPJEN BE A SP EXKLUZÍV VILÁGÁBA!
Mindig a technológiai fejlődés élmezőnyében, a System Professional folyamatos elhivatottsága biztosítja az új, kimagasló színvonalú hajápoló termékek széles skáláját az igazán egyedi és tökéletes hajápoláshoz. A System Professional új termékválasztékával a professzionális hajápolás tudományát adjuk át, egyenesen az Ön kezébe. Ötvözze az ápolótermékek előnyeit a mesterien tökéletes eredményért, a személyre szóló hajápolás új szintre emelése érdekében.
Image
SP, A SZEMÉLYRE SZABOTT MEGOLDÁSOK HÍVE
A vendégek egyre inkább növekvő igényt támasztanak a személyre szóló termékek és szolgáltatások iránt, ezáltal a legfőbb trendet képviselve a teljes szépségápolás terén, beleértve a professzionális hajápolást is. Szalonlátogatás alkalmával a vendégek szeretnék megtalálni a lehető legjobb hajápoló megoldást, mely kifejezetten személyre szabott, az egyéni hajszükséglet kielégítésére szolgál. A személyre szóló konzultáció és a páratlan ápoló megoldás döntő jelentőségű a vendég bizalmának elnyerésében.

A személyre szóló trendek nyomán kifejlesztettük és bemutatjuk a Wella Professionals család prémium kategóriás, technológiailag továbbfejlesztett hajápoló vonalát: System Professional. A System Professional lehetőséget biztosít mindannyiunk számára az igazán személyre szóló megoldások megvalósítására.
Image Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!