fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
Nincs termék a kosárban
Image

Matos Tekla

Wella Professionals oktató, Matos Tekla HairSalon

 

“A FEJLŐDÉS LEGNAGYOBB GÁTJA A TUDÁS. A VILÁG FOLYAMATOSAN VÁLTOZIK ÉS FEJLŐDIK, AHOGYAN A VENDÉGEK IGÉNYEI IS. EZEK MEGÁLLITHATATLAN DOLGOK ÉS A MI DÖNTÉSÜNK, HOGY LÉPÉST TARTUNK VAGY LEMARADUNK. NEM DÖNTHETÜNK A VENDÉG HELYETT SZOLGÁLTATÓKÉNT AZ IGÉNYEIT ILLETŐEN... HISZEN MI VAGYUNK Ő ÉRTÜK! HA MI IS NYITOTTAK VAGYUNK A VILÁG IS MEGNYÍLIK A VENDÉGEINKKEL EGYÜTT!”

 

Matos Tekla bemutatkozik

12 éve dolgozom fodrászként, Papasz Vasziliosznál kezdődött minden. Vaszilnál szerettem bele a szakmába. Ezt követően Roder Andornál kezdtem el dolgozni, ő indított el a pályámon. Vaszilnak és Bandikának köszönhetem a szakma iránti szeretetem és alázatom, nekem ők mindig példaképek lesznek!

A fejlődés és naprakészség ad egyfajta önbizalmat, ami biztonságot nyújt és biztonságban érzi magát vendég is. A vendégek mindig értékelik a fejlődésünket, mert érezhetik itt is, hogy ők a legfontosabbak.

A Wella Studioban a képzéseimen közvetlen és családias környezetben olyan hétköznapi problémákra is választ kaphatsz, ami a szalonban vagy a munkád során előfordul. Számomra jó érzés átélni veletek a közös szakmai sikert a fejlődés során. Az eddigi megszerzett tapasztalatokat és tudást megosztani egymással csak előre visz minket! Szeretném megosztani veletek azokat a tapasztalataimat mind szakmailag és szalonvezetésben, amik a leginkább gátolják a magunk vagy szalonunk fejlődését. A folyamatos változás és fejlődés a kulcsa minden félelemnek és hogy magabiztosan sikeresek legyünk a szakmánkban. Célom az oktatással az, hogy a tapasztalataim által hozzásegítsem a kollégákat, hogy magabiztosak és sikeresek legyenek. Hiába vagyunk tehetségesek, a magabiztossághoz csak akkor tudunk eljutni, ha fejlődünk. A többi pedig jön magától.

Figyelemmel kísérem Papasz Vasziliosz, Dmitriy Vinokurov , Robert Lobetta, Alina Calin, Mark Leason, Paul Nasralla munkásságát és sok esetben gyűjtök tőlük inspirációt.

 

Oktatásaim

 

Image Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!