fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS



0
  •  x 
No products in cart

A KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI HAJFESTÉS – MEGÉRKEZETT AZ ÚJ KOLESTON PERFECT!

 

Mi a Wella Professionals márkánál tudjuk, hogy a szépségével kapcsolatban senki sem szeret kompromisszumot kötni. Te is szeretnéd élvezni a festett haj teltségét, ragyogó fényét, bársonyos puhaságát, de a hajad minőségét maximálisan óvnád? Fontos számodra, hogy milyen anyagokkal dolgozik a fodrászod? Megbízható és egyenletes színeredményt szeretnél látni a hajtövektől a hajvégekig? Ha igen a válaszod a fenti kérdésekre, akkor engedd meg, hogy bemutassuk a megújult Koleston Perfect krémhajfestéket, mely kompromisszumok nélkül biztosítja neked álmaid hajszínét, sőt még sokkal többet!

 

 

 

A hajfestékek királynője még szebb koronával

A Koleston Perfect-et eddig is a hajfestékek királynőjeként emlegették világszerte, tudósaink most újabb technológiákkal garantálják, hogy ezt a címet még évtizedekig megtartja majd. Mik is azok az újdonságok a Koleston Perfect krémhajfestékben, melyek meghódították a vendégek és a szakértő fodrászok szívét?

Tökéletesen tiszta, egyenletes színeredményt biztosít, természetes mélységgel és ragyogással.

Észrevehetően kíméletesebb a hajhoz festésről festésre. 1

Összetevő tudatos, ME+ molekulával 60X kisebb az új allergia kialakulásának az esélye a hajfestés során. 2

1 A korábbi Koleston Perfect-hez viszonyítva. A Pure Balance technológiás Koleston Perfect krémhajfestékekre érvényes.
2 A hajfestékekre nem allergiás vendégekre értendő. Bár az új allergia kialakulásának az esélye kisebb, a kockázat azonban fennáll az új allergiás reakcióra. Éppen ezért minden egyes hajfestést megelőzően 48 órával készíts allergia tesztet. Szigorúan kövesd a biztonsági utasításokat. Ha vendéged valaha tapasztalt bármilyen allergiás reakciót, nem szabad festeni. A ME+ a Koleston Perfect Pure Naturals, Rich Naturals, Vibrant Reds, Special Blonda és Deep Browns családok bizonyos árnyalataiban található meg.

 

NÉZZÜNK MÉLYEBBRE! LÁSSUK A TECHNOLÓGIAI ÚJÍTÁSOKAT ÉS A RÉSZLETEKET!

Pure Balance Technológia a tökéletesen egyenletes színeredményért a haj minőségének megőrzése mellett

A Wella Professionals egy olyan színmegváltoztatót kívánt létrehozni, mely tőtől a végekig egyenletes hajszínt biztosít, így váltva valóra a legtöbb nő és férfi álmát. A Koleston Perfect olyan színt garantált, melynek előre kiszámítható mélysége és fénye van.

De pillantsuk bele az egyedülálló technológia részleteibe!

Miért alakulhat ki színeltolódás, nem várt hajszín, különösen a hajvégeken? A hajszín azért módosulhat, mivel a hajszálak elnyelik a környezeti szennyeződéseket, így a fémionokat is. A fémionok a festett hajban peroxiddal találkozva szabadgyököket hoznak létre, ezek válthatják ki a nem kívánt színeltolódást, különösen a hajvégeken. Az új Pure Balance Technológia a fémionokat pajzsként veszi körül, így megakadályozza a szabadgyökök kialakulását. Így tiszta, egyenletes színkép jön létre a hajtőtől a végekig, a haj minőségének megóvása mellett.

 

A Pure Balance Technológia további előnyei - Festésről festésre csökken a haj sérülékenysége és javul a haj minősége

A hajszál egy porózus rost, így elnyeli a szennyezõdéseket a környezetbõl. Az előbb említett módon a tartós hajfestés során a fémionok találkoznak a peroxiddal és szabadgyököket hoznak létre. A színeltolódás mellett a szabadgyökök felbontják azokat a kötéseket a haj keratin állományában, melyek a haj egészségét biztosítják. A megbontott kötések egyet jelentenek a sérült és károsodott hajjal. A Pure Balance Technológiának köszönhetően – mely megakadályozza a szabadgyökök képződését – a haj sérülékenysége festésről festésre csökken.

ME+ molekula, a jövő technológiája, mely csökkenti a hajfesték allergia kialakulásának esélyét

Tudtad, hogy a PPD és a PTD a legismertebb anyagok, melyek allergiás reakciót válthatnak ki hajfestés során az addig immunis személyeken is? Tudjuk, hogy az allergiás reakciók egyre gyakoribbak az élet minden területén, így a kozmetikai termékek esetében is.

A Wella Professionals számára fontos, hogy mindig a haj szempontjából legegészségesebb technológiákat kutassa fel és alkalmazza. Számunkra fontos, hogy csökkentsük az allergia kialakulásának esélyét, odafigyelünk a szalonokba betérő vendégekre. Éppen ezért radikálisan változtattunk. A professzionális hajkozmetikumok piacán a Wella Professionals az első márka, mely a PPT és a PTD molekulákat ME+ elsődleges molekulával helyettesíti a Koleston Perfect krémhajfestékekben. A ME+ molekula csökkenti az allergia kialakulásának az esélyét, ennek köszönhetően 60x kisebb az új allergia kialakulásának az esélye a hajfestés során.1

1 A hajfestékekre nem allergiás vendégekre értendő.
Bár az új allergia kialakulásának az esélye kisebb, a kockázat azonban fennáll az új allergiás reakcióra. Éppen ezért minden egyes hajfestést megelőzően 48 órával készíts allergia tesztet. Szigorúan kövesd a biztonsági utasításokat. Ha vendéged valaha tapasztalt bármilyen allergiás reakciót, nem szabad festeni. A ME+ a Koleston Perfect Pure Naturals, Rich Naturals, Vibrant Reds, Special Blonda és Deep Browns családok bizonyos árnyalataiban található meg.

 

Videokért kattints az alábbi linkre:

https://www.wellastudiobudapest.hu/markaink/premium/wella-professionals/szinmegvaltoztatas/koleston-perfect

 

 

Fokozzuk a vendégélményt – egyedi digitális színskála a Wella Professionals szalonokban!

Kíváncsi vagy milyen a valóságban álmaid hajszíne? Nézd meg!

A Wella Professionals lépést tart a legújabb technológiákkal is, ennek jegyében létrehozott egy applikációt a szalonok részére, mellyel még magasabb szintre emeltük a színmegváltoztatást megelőző konzultációt. A digitális színskála segítségével természetes és mesterséges fényben is megtekintheted álmaid hajszínét. Ráadásul 360°-os élményt nyújt a hajszínről a play gomb megnyomásával.

 

 

Tiszta, egyenletes, ragyogó hajszínre vágysz hajad minőségének megőrzése mellett? A Wella Professionals szalonokban szakértő fodrászok várnak szeretettel.

Molnár Andrea, a Wella Professionals Szépségnagykövete és Képíró Tamás, a Wella Professionals oktató fodrásza bemutatja a kompromisszumok nélküli hajfestés élményét. Kattints a linkre és ismerd meg a WoW hatást!

 

 

Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!