fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
No products in cart

INNOVATÍV FODRÁSZ KÉPZÉSEK

A szépségipar egy dinamikus és sokrétű iparág, amelyben az egyik legmeghatározóbb tényező az innováció. Fodrászként a folyamatos fejlődés elengedhetetlen ahhoz, hogy lépést tartsunk az aktuális trendekkel, megfeleljünk a vendégeink növekvő igényeinek és minden esetben magas színvonalú szolgáltatásokat tudjunk biztosítani.

Célunk a Wella Stúdióban az, hogy olyan magas szintű képzéseket kínáljunk a fodrász szakma szerelmesei számára, amelyek során valódi, használható, naprakész elméleti és gyakorlati tudást sajátítanak el. Oktatásainkon professzionális termékeket használunk előremutató technikákat alkalmazva, melyek nem csupán rövidtávon – az újdonság erejével hatnak – hanem hosszútávon, szintén könnyedén a szolgáltatásportfólióba építhetők – ezzel is fenntartva a versenyképességet.

KIEMELTEN FONTOS A VÁLTOZATOSSÁG

Univerzális fodrász oktatásaink átölelik a szakma egészét, így mindenki megtalálhatja azt, amiben el szeretné mélyíteni tudását. Wella Top Artist oktatói csapatunk sokszínűsége lehetővé teszi, hogy optimális fejlődési lehetőségeket kínáljunk a hajfestés, színezés, színkorrekció, hajvágás, alkalmi frizura készítés, formázás és a megfelelő hajápolás területein egyaránt. Szándékunk egy inspiráló szakmai környezet létrehozása, amelyben fodrászaink gyakorlatorientált tanfolyamok által, közvetlen és támogató vezetés révén fejlődhetnek.

Image

WELLA STUDIO BUDAPEST – TANULÁS MODERN, OTTHONOS KÖRNYEZETBEN

2023. szeptember 17-én nyitotta meg kapuit a Wella Studio Budapest új helyszínén, a XIII. kerületi Madarász Irodaházban, a Tomori utca 32. szám alatt. Új otthonunkban a modern design és a funkcionalitás összhangja elevenedik meg – letisztult, családias hangulatú stúdiónkban biztosan senki sem fogja idegennek érezni magát.

Hisszük, hogy a #WellaFamily egy olyan család, amelyhez mindenki örömmel tér haza és reméljük, hogy megújult munkaszféránk is ezt sugallja: az ajtóink mindig, mindenki számára nyitva állnak.

Kedvet kaptál részt venni tanfolyamaink egyikén? Válogass kedvedre oktatásaink közül!

Lépj kapcsolatba értékesítési konzultánsainkkal vagy írj nekünk üzenetet!

Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!