fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
No products in cart
Image
KÖSZÖNTÜNK A LONDA PROFESSIONAL VILÁGÁBAN!

A nemzetközileg elismert, több mint 50 éves szakértői tapasztalattal rendelkező Londa Professional jelenléte meghatározó a kelet-európai piacon. Termékei használatával minden vendég számára biztosítható a vágyott szolgáltatás, legyen szó professzionális színmegváltoztatásról, ápolásról vagy formázásról.

Image
A SZÉPSÉG MINDENKIÉ

A Londa Professional a fiatalos lendület, a pozitív energia márkája. Képviselő művészei hisznek abban, hogy a szabadságnak nem lehet ára, a kreativitás az egyszerűségből fakad. Meggyőződésük, hogy a jövőt az apró változtatások formálják, az inspiráció pedig a közösségben születik.

Image
SZEREZZ ÁTFOGÓ ISMERETEKET!

Londa Color oktatási alkalmainkat igazi 21. századi fodrászok számára alakítottuk ki, akik a rohanó, állandóan változó trendek mellett szeretnének hűek maradni egyéniségükhöz, illetve szeretnék valóban megélni szakmájuk iránti szenvedélyüket. 3 részből álló Londa Color Oktatási Csomagunkat azért hoztuk létre, hogy fodrászaink alaposan megismerhessék a Londa Professional termékeinek használatát, számtalan tippet és trükköt sajátíthassanak el és egy egyedi látásmóddal gazdagodjanak a képzések során.

 

Úgy érzed, hogy azonosulni tudsz márkánk üzenetével és szívesen fejlesztenéd tudásod a termékeinket használva? Tudj meg többet képzéseinkről!

Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!