fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS



0
  •  x 
No products in cart

WELLAI YVETTE - A NÉV KÖTELEZ?

Egy márka és egy sokoldalú, gyönyörű hölgy sorsszerű találkozása

Interjú Wellai Yvette-tel – Koreográfus, Mind & Body tréner, Life Coach

 

 

Wellai Yvette egy olyan sokoldalú nő, aki mindig tartogat meglepetéseket. Én úgy fogalmaznám meg, hogy egy jelenség, mely beragyogja a helyet és a körülötte lévő embereket, energikus, kedves, magabiztos, gyönyörű nő, aki nem ijed meg az élet kihívásaitól. Yvettet az élet sorsszerűen hozta össze a Wella Professionals csapatával, a Wella Studio Budapest megnyitóján kezdődött az együttműködés. A név és a márkanév „egyezése” pusztán véletlen volt, de úgy tűnik sok mindent meghatározott, mivel az első perctől kezdve ösztönösen a Wella csapat oszlopos tagjává vált.

 

Kérlek mesélj magadról, ki az a nő, aki jelenleg vagy?

Koreográfus, Mind & Body Tréner, Life coach, a HealthyMind & HealthyBody megalapítója vagyok egy személyben. Nehéz lényegre törően megfogalmazni, hogy mivel is foglalkozom. Táncművészként szakmailag is up-date kell legyek a zene, mozgás, illetve a különböző tánc stílusok világában. Célom mindezt színpadképes külsővel képviselni az év minden napján, életvitelszerűen, egészségesen. 

Eredetileg szüleim köztársasági ösztöndíjas „jókislányaként” gyógyszerészetet tanultam a Pécsi Tudományegyetemen, majd az egyetemi éveim alatt megnyertem egy táncos tehetségkutatót és azonnal a showbusiness élő televíziós műsorában találtam magamat, a hazai szakma keménymagjában. Egyik felkérés követte a másikat és néhány éven belül azt vettem észre, hogy a szenvedélyem észrevétlenül a hivatásommá vált anélkül, hogy ezt én terveztem volna. Egy dolog motivált: minden nap valamivel többnek lenni, jobbá válni, mint tegnap.

Ezen a ponton kezdődött életem álomutazása: 

Bérletem volt a Pécs-Budapest vonalon, az úton tanultam, máskor nem igazán volt időm. Ez most nehéznek hangzik, megsúgom, az is volt, de imádtam minden percét! Mindig láttam a következő elérendő célt és azért dolgoztam. Az Élet vezetett rá saját ösvényemre, rengeteg energiával tölt fel, mert őszintén szeretem az életem. Önmegvalósítok és egyszerre képzem magamat csodálatos emberek között, szerte a világban.

 

 

Miután tudatosult bennem, hogy ez az, amire vágyok, egyértelmű volt: a lehető legtöbbet szeretném kihozni a fellépésekből, magamból, a tehetségemből és valami újat, valami olyat létrehozni, amivel segíthetek az embereknek, megkönnyíthetem mindennapjaikat. Jártam a világot, földön, vízen, hosszabb - rövidebb turnék kapcsán. Emellé társult az oktatás, aminek szinten örültem, hiszen imádtam emberekkel foglalkozni, alkotni, oktatni, a mosolyukat látni a színpadon fellépésen, vagy épp versenyen, építeni kicsiket, nagyokat testileg és lelkileg egyaránt. 

Időközben kezdett kikristályosodni ki is vagyok én valójában, a gyógyszerészetet felváltotta a pszichológia. A Pázmányon képeztem magam tovább és a sokéves tánc oktatás alatt bizonyos összefüggésekre kezdtem felfigyelni. Észrevehető a tanítványok mozgásából, táncából személyiségük általános individuumai, és az is, ha éppen akut történik velük valami a mindennapokban. Megfordítottam a folyamatot: megalkottam személyes brandemet, a Healthy Mind & Healthy Body-t. A Mind & Body workshop-ok keretein belül dolgozunk fel aktuális témákat, mint például: elengedés, lezárás, önbizalom fejlesztés, szülői minták felismerése és elengedése, vagy éppen az érzelmi intelligencia fejlesztése. A mentális tréning után az adott témára épülő mozgásanyagot készítek, átültetve ezt a gyakorlatba, a tánc nyelvén is dolgozunk az adott területen. Ez az önismeret alapú tánctréning, melyet folyamatosan fejlesztek. Az utóbbi időben átrendeztem az életemet, főként koreográfusi, oktatói, show-műsor szervezői munkákat helyezem előtérbe a workshopok és a személyes konzultációk mellett, a fellépéseim közül pusztán a ‘szerelem-munkákat’ tartottam meg, a Wella Professionals rendezvényei is ezek közé tartoznak.

 

Hogy találod meg ebben a rohanó életvitelben az egyensúlyt?

Állandó mozgásban vagyok, de most már állíthatom, hogy sikerült a rendszertelen életmódomba rendszert vinni és az energiámat összpontosítani. Észrevettem, hogy a hajam akkor göndörödik szépen, ha én magam is rendben vagyok a szó minden értelmében. Ezek mellett egyáltalán nem mindegy milyen termékeket használok. Inkább praktikus nőnek vallom magamat. Soha nem voltam az a „cica baba” típus, a hajam van értem, nem én a hajamért, de nagy gonddal ápolom és védjegyemnek tekintem, ezért a logómba is beletetettem. Most már állíthatom, hogy van időm feltöltődni, pihenni is, szabadidőmben festek, újra gitározom, alkotok és építem a saját brand-emet. Rendszeresen járok fürdőbe és bikram yoga órákra. Imádok utazni, olvasni és a barátaimmal lenni.

 

 

Miért választottad a professzionális hajápolást?

A Wella Professionals termékeivel a kapcsolatom szintén művészéletem kibontakozásával kezdődött. Az egész családom Pozsár-Kiss Szilvihez jár fodrászhoz. Szilvi előtt sok fodrászt kipróbáltam, de benne találtam meg azt, amire én és a hajam is vágytunk. Természetes göndör hajamat még nekem sem volt könnyű megtanulni kezelni. Állandó kérdés volt számomra, hogy mi az, amit szeret, mit nem?

A göndör hajat emiatt az állandó kétkedés és bizonytalanság miatt sokan nem szeretik. Törődést, odafigyelést igényel. Azt hamar megtanultam, hogy előadás, vagy fellépés előtt melyik fodrászhoz érdemes menni, ki tud és mer is bánni a hajammal. Többször megtörtént, hogy inkább kisétáltam és elkészítettem magamnak, semmint, hogy leégjen, vagy letörjön a hajam.

Szilvi profizmusa és az általa ajánlott Wella Professionals termékek segítettetek helyre hozni védjegyemet, ami sajnos sokszor megsínylette a fellépéseket, melyeknél sok esetben a haj elkészítését tekintve csak a végeredmény és a gyorsaság számított. De most végre nem csak egészséges, hanem kísérletezhetek is vele! Nemrég egy kis változatosságot szerettem volna, és göndör fürtjeimet egyenesre cseréltem átmenetileg. A Wella Professionals termékekkel mindez egy varázslat volt! Könnyen tudok mozogni a göndör és egyenes style között.

 

Mikor találkoztál először a Wella Professionals termékeivel?

Két évvel ezelőtt az EHF Kézilabda Európa Bajnokságon léptünk fel, ahol Pápai Gábor készítette el a frizurámat. Az ő közvetítésével kerültem kapcsolatba a Wella Professionals csapatával és kezdődött meg a közös munkánk az új Wella Studio Budapest megnyitásával. A sors fintora volt, hogy akkoriban a korábbi oktató studio épületében laktam - persze mindezt a „véletlen” kirakóst utólag raktuk össze.

Miért döntöttél végleg a Wella Professionals mellett?

A színpad, televíziós megjelenések természetes mivoltukban hozzák magukkal a megjelenés fontosságát, hogy minden körülmény között az igényességet képviseljem, sugárzó legyek a próbateremben, a coach ülések során, vagy a fellépés ideje alatt. Ehhez elengedhetetlen a minőség. Ezt a minőséget találtam meg a Wella Professionals termékeiben. Ezért is szeretek ezzel a csapattal dolgozni. Hasonló a hasonlót vonzza. Nincs lehetetlen, csak szakértelem, rugalmasság, profizmus és érték. Ezúton is köszönöm a megtisztelő közös munkát!

 

Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!