fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS



0
  •  x 
No products in cart

AZ ESKÜVŐI FRIZURÁK KORONÁZATLAN KIRÁLYNŐJE - INTERJÚ KISS SZILVIVEL

Az esküvő minden nő életében meghatározó pillanat, így hát rendkívül fontos az esküvői frizura is, mely ezen a jeles napon a menyasszony koronája. A fodrászok felelőssége így igencsak nagy, hiszen nagy mértékben járulnak hozzá a nagy nap emlékéhez. Kiss Szilvi, az esküvői frizurák és trendek koronázatlan királynője évente több, mint 70 menyasszony frizuráját készíti el életük egyik legmeghatározóbb napjára. Szilvi mára már országos hírnevet szerzett magának esküvői frizuráival, a hölgyek már látatlanul is rábízzák magukat. Kiss Szilvit kérdeztük az aktuális esküvői frizura trendekről.

 

 

 

Milyen az esküvői frizura trend 2019-ben?

Az esküvői frizura trend 2019-ben a lazán feltűzött frizura, néhol leengedett tincsekkel. Nagyon lágy hullámokkal készítjük el, ezért egy nagyon laza és egyszerű menyasszonyi frizurát kapunk.

A kiengedett hajkorona is nagy szerepet játszik ebben az évben is, de itt is nagy hangsúlyt fektettünk a lágy, laza hullámokra!

 

Mi az, ami új és mi az, ami örök az esküvői frizurák esetében?

Ez egy nagyon jó kérdés. Talán a mostani menyasszonyok törekednek az egyszerűségre és a természetességre.

Az idei menyasszonyaim nagy része nem jött konkrét elképzeléssel, hanem teljes mértékben rám bízta az esküvői frizurája elkészítését, sőt, több olyan menyasszonyom is van idén, aki próbát sem kért. Ennek nagyon örülök, nagy kincs számomra, hogy munkáim által látatlanul is megbíznak bennem.

Ami viszont teljesen új az esküvői frizurákkal kapcsolatban, hogy egyáltalán nem kérnek fátylat, inkább itt is egy kis élő virág vagy kisebb dísz, ami szerepet játszik!

Ami örök, az a szorosan hátra fogott klasszikus kontyok, ezek az esküvői frizurák nem csak a vendégeimnek, hanem nekem is nagy kedvenceim!

 

Esküvői frizura: Kiss Szilvia
Fotó: Vámos Wedding Photography

 

Te nagyon sok esküvői frizurát készítesz, milyen tanácsaid vannak a konzultációhoz, hogy tökéletes legyen a kommunikáció?

Ha van elképzelése a menyasszonynak, akkor azt mentse le a telefonjára, hogy meg tudja mutatni a konzultáció alkalmával.

A ruhájáról mindenképpen hozzon képet, hisz így a fodrásznak is könnyebb elképzelni a végeredményt és hogy úgy tud majd alkotni, hogy minden szépen passzoljon egymáshoz. Mindenképpen előző este mossa meg a kedves menyasszony a haját, ne a próba napján, mivel akkor csúszik, nehezen kezelhető. Ne is napokkal előtte mosson hajat, mivel akkor már nem lehet vele szépen dolgozni.

Én szeretem, ha a menyasszony egy napra teszi az esküvői frizura és a smink próbát, hogy lássa egyben a végeredményt. Itt meg kell jegyezzem, hogy ez próba, ismerkedünk egymással és a frizurával, a nagy napon nem lesz ugyanilyen, ez egy kiinduló pont.

Még egy tipp: én szeretem, ha a menyasszony elhozza a kiegészítőit, ha már meg vannak, gondolok itt ékszerekre, hajdíszre. Illetve az is előny, ha fehérben érkezik. Így teljes lesz az összhang és el tudja képzelni, hogy milyen is lesz a nagy napon.

 

Esküvői frizura: Kiss Szilvia

 

Hol találkozhatunk veled és tanulhatjuk meg tőled az esküvői frizura készítésének csínját-bínját?

A Wella Studio-ban áprilisban és májusban is lesz rá lehetőség, hogy a fodrászokkal együtt alkossunk, illetve szoktam egyéni képzéseket is tartani szalonokban. 

 

Tanuld meg Kiss Szilvitől az alkalmi és esküvői frizurakészítés titkait a Wella Stúdióban: https://bit.ly/2JIA6RF

 

Kíváncsi vagy hogyan kell a divatos fonásokat a frizurába csempézni? Jelentkezz Kiss Szilvi képzésére: https://bit.ly/2TZHaxJ

 

Esküvői frizurák: Kiss Szilvia

Fotó: Vámos Wedding Photography

Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!