fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS



0
  •  x 
No products in cart

A SEB MAN TUDJA MIT JELENT MANAPSÁG FÉRFINAK LENNI

 

A SEB MAN Nemzetközi Kreatív Fodrásza, Aiden Xydis és a Sebastian Professional Kreatív Igazgatója, Shay Dempsey közösen életre hívták a férfi hajápolás, arc- és szakállápolás, valamint a formázás új világát. Egy olyan márkát álmodtak meg számunkra, mely tudatosan alkalmazkodik a férfiak sokszínűségéhez, segít kiteljesedni a mindennapokban, magabiztosságot és férfias megjelenést biztosít mindig, minden helyzetben.

 

 

A SEB MAN már meghódított számos európai országot és a férfiak nagy örömére egy hónapja már Magyarországon is elérhető a szalonokban. Kik mások mutathatták volna be ezt az igazán férfias márkát, mint a legismertebb hazai barber fodrászok, Marosfalvi László és Pulya Misi, a New School Barber csapat tagjai. Keresve sem találhattunk volna tökéletesebb fodrászokat, hisz már első pillantásra is magukban hordozzák a SEB MAN filozófiáját és szakmaiságuk vitathatatlan a témában.

 

 

SEB MAN a WoW színpadán – férfi hajformázás a tetőfokon
A SEB MAN márkát a nagyszabású WoW rendezvényen mutattuk be, a márka iránti nagyszámú előzetes érdeklődésre való ekintettel. Először Pulya Misi bemutatta a márkát, majd Marosfalvi Laci is a színpadra lépett és mindketten 3-3 férfi frizurát készítettek el a színpadon. Modelljeiket úgy válogatták össze, hogy a lehető legtöbb terméket és azok hatását be tudják mutatni a szakmai közönségnek. A frizurák vagány és trendi, de teljesen hordható szellemben készültek, a hangulat pedig fergeteges volt, a SEB MAN már most meghódított megannyi fodrászt.

 


A SEB MAN debütálása alkalmából impozáns motorok teremtették meg a Seb Man igazán férfias atmoszféráját. Az MV Agusta márkát a motorok Ferrari-jaként is szokták emlegetni, nem véletlenül. A két kiállított motor ráadásul igazi különlegességnek számít, hisz az egyik modell a Dragster RR, mely tavaly jelent meg. A másik egy igazán kuriózumnak számító Brutale 800 LH, mely az ötszörös F1 világbajnok Lewis Hamilton 3. az MV Agusta-val közösen alkotott motorkerékpárja és mindösszesen 144 db-ot gyártottak belőle a világon. Ezúton is köszönjük az MV Agusta Magyarországnak, hogy biztosította rendezvényünkre ezeket az egyedülálló motorkerékpárokat.

Ha szeretnél többet megtudni az MV Augusta motorokra látogass el weboldalukra vagy kövesd Facebook oldalukat:

http://mvagustahungary.hu/
Facebook: MV Agusta Magyarország
Instagram: @mvaclubhungary

 

 

 

A SEB MAN filozófiája
Mitől és miben más a SEB MAN márka, mint bármelyik másik? A legtöbb márka kategorizálja a férfiakat: a férfiak csábítóak vagy a férfiak sikeresek vagy a férfiak kalandorok. A SEB MAN tudja, hogy az előbbieket ÉS-sel kell összekötni, hiszen minden férfi összetett személyiség, nem lehet egyetlen jelző mögé beszorítani őket!
 
A SEB MAN tudja mit jelent manapság férfinak lenni. Tudjuk, hogy a férfiak sokfélék, egyediek, egyszerre apák, gyerekek, főnökök és társak. A SEB MAN egy optimista kiterjesztett víziót nyújt a férfiasságról, mellyel elérheted a határok/nélküli életet. A SEB MAN márkát kifejezetten azoknak a férfiaknak alkották meg, akik elutasítják önmaguk kategorizálását. A SEB MAN ezzel teszi lehetővé, hogy a férfiak kifejezzék személyiségük minden aspektusát, a lehető legproblémamentesebb módon.

Tudj meg többet a SEB MAN márkáról itt: https://bit.ly/2IEHzji
 
 
A SEB MAN kifejezetten a férfiak számára fejlesztett termékeket kínál
Tudjuk, hogy a férfiak nem szeretnek sok terméket használni. Maximum 3-4 termékkel élik az életüket, melyektől jogosan elvárják, hogy tökéletes megjelenést nyújtsanak. A SEB MAN ezt garantálja minden egyes férfi számára hajápoló és -formázó, illetve arc- és szakállápoló termékvonalaival.

Ezen kívül még 3 nagy előnyt tudunk felsorakoztatni a SEB MAN mellett. Egyszerű, azaz minden terméke problémamentesen használható és bátran keverhető. Kiemelkedő teljesítményt biztosítanak köszönhetően a professzionális alapanyagoknak és a kivételes összetevőknek. Minden férfi számára tökéletes megoldás a mindennapokra, hiszen számukra lett kifejlesztve minden egyes termék.
 
 
Serkentő energiabomba a mindennapokban
 
A teljes termékcsalád guarana kivonattal készült, mely egy közismert természetes energiaforrás, állóképesség- és teljesítmény fokozó. Nem csak a hatóanyaga különleges, de az illatvilága is, mivel merészen használja a borsot, melyet kiegyenlít a narancsmenta és a borostyán illata. Az eredmény: egy serkentő fás, fűszeres illat, mely kiáll a modern férfi mellett és segít elérni a céljait.
 
Tudj meg többet a termékekről ITT: https://bit.ly/2DxVrHT

 

 

A SEB MAN márka nemzetközi arcai
Egy ilyen dinamikus, férfias és határok/nélküli márka arcai nem lehetnek akárkik. A SEB MAN olyan férfiakat választott nagyköveteinek, akik hitelesen képviselik a márkát és annak értékeit mindig is magukban hordozták. Ismerjük meg őket közelebbről is!
 
 
 
Várunk a Wella Studio Budapest képzésein. Miért válassz bennünket?
·       A Wella oktatásairól köztudott, hogy igen magas szintűek.
·       Oktatóink aktívan szalonban is dolgozó fodrászok, azaz tudják, hogy a mindennapok során milyen nehézségekkel kell szembenézned mind szakmailag és emberileg, így megoldási javaslatokat tudnak neked nyújtani témától függetlenül.
·       Gondosan odafigyelünk arra, hogy senki ne érezze magát feszélyezve azért, mert oktatásra érkezett, a célunk az, hogy úgy fejlődj, hogy észre sem veszed.
·       Az esetek többségében a gyakorlati képzést megelőzően a téma elméleti anyagát anyagát video formájában elküldjük, így már kellően fel tudsz készülni a képzésre, a helyszínen pedig a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt. Természetesen a megválaszolatlan kérdéseidre is választ adunk.
·       Hiszünk abban és annak szellemében működünk, miszerint „Nálunk minden fodrász otthon van!”, ezen atmoszféra megteremtéséért mindent megteszünk.
·       Hűségedet díjazzuk! Ennek részleteiről érdeklődj email-ben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) vagy értékesítési konzultánsodnál!
·       A hozzánk ellátogató fodrászok maximális elégedettséggel távoznak, melyet alátámaszt az a tény, hogy folyamatosan visszajárnak hozzánk.
 
Szeretnél eljönni képzéseinkre? Képzési naptárunkat itt nézheted át: https://bit.ly/2H7qsEJ
 
 
Lemaradtál? A következő képekben adunk egy kis ízelítőt a határok/nélküli SEB MAN márka hazai debütálásáról a WoW színpadán!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotók: Bozó Tamás, Erdős Eperke
Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!