fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS



0
  •  x 
No products in cart

ÚJ PROFESSZIONÁLIS VEGÁN HAJÁPOLÓ TERMÉKCSALÁD MAGYARORSZÁGON – ITT A LONDA PURE!

 

 

A vegán életmód már évek óta nagy divat, sikerét jobbára annak köszönheti, hogy a vegán termékek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, illetve melléktermékeket. A környezetvédelem és így az állatok védelme egyre nagyobb értéket képvisel a legtöbb ember számára, ezáltal a vegán termékek is kiemelt figyelmet és széleskörű rajongást élveznek.

 

Mitől vegán egy kozmetikai termék?

Alapvetően két tényező együttes megvalósulása mellett nevezünk egy kozmetikumot vegánnak. Az első tényező, hogy nem tartalmaz állati eredetű hatóanyagokat a termék, így nem kerül bele méhviasz, tojás, tej és állati eredetű színezék vagy zselésítő anyag sem. Így a vegán kozmetikumok fő ismertetőjegye, hogy magas minőségű növényi hatóanyagokat tartalmaznak.1 A másik fontos eleme a vegán kozmetikumoknak, hogy nem tesztelik a termékeket állatokon, így állnak ki az erőszakmentes szépség mellett.2 

A legtöbb iparág, így a professzionális hajápolás ipara is észrevette az ebben rejlő lehetőségeket és a Londa Professional az elsők között mutatta be idén nyáron az új PURE vegán termékcsaládját. Szó szerint tiszta élvezet használatuk!

 

 

Fő a természetesség

A PURE termékek akár 95%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaznak, a legértékesebb hatóanyaguk a shea vaj, mely tökéletesen ápolja a száraz, fakó hajat. Azonnali és természetes csillogást biztosít és a táplálja a hajat.


A PURE termékcsalád további vitathatatlan előnye, mellyel garantáltan meghódítja a szíveket, hogy parabén- és szilikonmentes, illetve mesterséges színezőanyagok nélkül készül minden egyes termék.

 

 

Engedd meg, hogy bemutassuk a család egyes tagjait!
  • Londa PURE vegán sampon - 91%-ban természetes összetevőkkel és shea vajjal gazdagítva ápolja a hajat az egészségesebb végeredményért.
  • Londa PURE vegán kondícionáló - 91%-ban természetes összetevőkkel és shea vajjal gazdagítva ápolja a hajat a fényesebb végeredményért.
  • Londa PURE vegán maszk - 95%-ban természetes összetevőkkel shea vajjal gazdagítva ápolja a hajat az élettel teli hajvégekért.

 

Termékeinket közelebbről is megismerheted ITT.

 
 
Ha fodrászként érdekelnek a Londa Professional PURE termékei, akkor vedd fel konzultánsainkkal a kapcsolatot, akik boldogan segítenek neked! Kattints ide és hívd konzultánsod: https://www.wellastudiobudapest.hu/kapcsolat

Ha vendégként érdekelnek a termékek, akkor látogasd meg a legközelebbi Londa Professional szalont és próbáld ki vagy vidd haza rögtön őket!
 
 

 

Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!