fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS



0
  •  x 
No products in cart

A HULLÁMOS HAJ ÁPOLÁSÁNAK ÉS FORMÁZÁSÁNAK ÚJ DIMENZIÓJA – NUTRICURLS

 

Tudtad, hogy a világ népességének közel negyedének göndör vagy hullámos a haja? És bizony ők azok, akik nehezen találnak magunknak megfelelő termékeket, hisz a hajuk nagyon speciális törődést és táplálást igényel. A Wella Professionals ezt nagyon jól tudja, ezért életre hívta a NUTRICURLS professzionális hajápoló és formázó vonalat, mely garantálja a gyönyörű, rugalmas és hosszantartó hullámképet.

 

 

A hullámos haj jellegzetességei


Miért van szüksége a göndör és hullámos hajnak erre a kiemelt figyelemre? Ássunk bele magunkat egy kicsit a haj szerkezetébe és rögtön kiderül!


A göndör és hullámos haj kifejezetten hajlamos a szöszösödésre, dehidratáltságának köszönhetően száraz és töredezésre is jóval hajlamosabb. Mindez a haj ovális struktúrájának köszönhető. Kiemelt ápolást és törődést igényel ez a típusú haj ahhoz, hogy szép és könnyen kezelhető legyen. Minden egyes hullám egyedi, így különleges ápolásra van szüksége ahhoz, hogy igazán szép legyen. A hullámos haj túlzott ápolása elnehezítheti a hajat, így a megfelelő ápoltsági szint az elsődleges ahhoz, hogy élettel teli, rugalmas fürtök lobogjanak. Minél göndörebb a haj, annál magasabb fokú ápolást igényel az igazán szép végeredményért!
 



A göndör és hullámos haj ápolásának tudománya


Minden NUTRICURLS ápoló termék NOURISH-IN Complex-et tartalmaz búzakorpa kivonattal és jojobaolajjal. Ez segít a göndör és hullámos haj definiálásában és szöszösödést gátló hatással bír, a hajat könnyen kezelhetővé, selymessé, de ugyanakkor rugalmassá varázsolja. A NOURISH-IN COMPLEX minden termékben megtalálható a célnak és hajtípusnak megfelelő mértékben, annak függvényében, hogy a haj milyen ápoltsági szintet igényel (hullámos vagy göndör).

 

 

Termékek, kifejezetten a hullámos haj ápolására kifejlesztve


A hullámos hajnak olyan ápoló termékekre van szüksége, melyek könnyed vagy közepes szintű hidratálást és táplálást biztosítanak, míg a göndör haj ettől intenzívebb ápolást igényel, a közepestől egészen az intenzív táplálásig. A NUTRICURLS ápoló termékei ezért a cseppekkel tűntetik fel a hidratáló hatás mértékét, mellyel sokkal könnyebben személyre szabható a szolgáltatás és az otthoni termékek ajánlása egyaránt. Az új NUTRICURLS 7 ápoló terméke közt minden hullámos és göndör hajú vendég megtalálja a számára tökéletes terméket.

Tudj meg többet a NUTRICURLS ápoló termékeiről ITT.

 

 

A hullámos és göndör haj formázása még sosem volt ennyire egyszerű


Ne feledkezzünk meg a NUTRICURLS formázó termékcsaládjáról sem! Az EIMI NUTRICURLS formázói segítenek megőrizni a haj hidratáltságát és védenek a külső pára hatásaitól. Az EIMI NUTRICURLS formázó termékei akár 72 órán át megőrzik a tökéletesen kialakított hullámos és göndör fürtök rugalmasságát és szépségét, ráadásul szöszösödést gátló hatással rendelkeznek.

Tudj meg többet az EIMI NUTRICURLS termékekről ITT.


Fodrászként Te is úgy érzed, hogy végre rátaláltál arra a termékvonalra, amely megoldja vendégeid problémáit? Vagy kérdéseid merültek fel? A Wella Professionals területi konzultánsai sok szeretettel várják hívásodat: https://www.wellastudiobudapest.hu/kapcsolat


Ha pedig vendégként érdekelnek a NUTRCURLS termékek, akkor látogasd meg a Wella Szalonok egyikét!

 

Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!