fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS



0
  •  x 
No products in cart

HITELES FODRÁSZVÉLEMÉNY A WELLA PROFESSIONALS OKTATÁSAIRÓL

 
A Wella Professionals márkával és termékeivel 6 évvel ezelőtt ismerkedtem meg, amikor még Londonban éltem. Igaz, hogy nem fodrászként tevékenykedtem, de egy szépségszalonban dolgoztam masszőrként. Már régóta tetszettek a Wella színskálái és végtelenül kíváncsi voltam rájuk. Az egyik nap végén így egy feleslegessé vált színskálát kértem fizettségül, és otthon órákon keresztül tanulmányoztam.
 
Amikor hazaköltöztem elkezdtem különböző márkák fodrász képzéseire járni. Végül Vizi Anett Szépségszalonjában kezdtem el továbbtanulni, akinek nagyon sokat köszönhetek, mellette pedig sokat jártam a Wella Studio képzéseire. Őszintén mondhatom, hogy én szinte minden márka képzéseit kipróbáltam és nincsen a Wella Professionals oktatásaihoz hasonló kiváló minőségű és jó hangulatú képzés jelenleg. Az első alkalom után szinte csak a Wella képzésein vettem részt, attól függetlenül, hogy nem engedhettem meg magamnak, hogy Wella Professionals anyagokkal dolgozhassak. De ez cseppet sem szegte kedvemet, mivel tetszettek a fodrász oktatások és hasznosnak találtam őket, pedig őszintén szólva kezdetben még sokat nem is értettem belőlük. Végül Kedves Orsi mellett kötöttem ki fodrászként, akinek szintén sokat köszönhetek, hiszen az Ő segítsége nélkül nem tudtam volna rugalmasan fejlődni. Ezen az úton haladva lett végül nagy szerelmem a Wella!
 

Miért érzed fontosnak, hogy a Wella Studio képzéseire járj?

Azért érzem fontosnak, mert itt minden olyan tudást, információt megkapok, amit sehol máshol nem. A Wella nagyon sokszínű fodrász képzéseket biztosít különböző témákban. Az alapoktól egészen a magasabb szintekig. Engem főleg az alapképzések csábítottak eleinte, mivel hatalmas stabilitást adott a mindennapi munkám során. Mára a mai kor divatjának megfelelő trendképzéseken is ott vagyok, hogy versenyképes tudással rendelkezzek. A Wella színelmélet oktatásain például már ötször voltam, mivel szerintem ez az alapja mindennek, ez a legfontosabb. Az oktató fodrászok mindig tudnak új információkkal szolgálni és Képíró Tomi igen színessé és szórakoztatóvá tette az elméleti oktatást.
 
Az oktatásokon egyszerre tesztelhetem is meglévő tudásomat, hiszen sok képzés után már észreveszem, hogy rutinos tudással kezdek rendelkezni és ez csak tovább bátorít arra, hogy még többet akarjak tanulni.
 
Számomra elengedhetetlen, hogy folyamatosan képezzem magam, hiszen a vendégek megkívánják a megfelelő szaktudást. Ráadásul mindig újabb és újabb termékek, termékvonalak jelennek meg, melyek megkönnyítik a fodrász munkáját és szélesítik a szolgáltatásait, de ezek használatához biztos tudással kell, hogy rendelkezzek. Illetve kiemelném, hogy a Wella meglátásom szerint nem trendkövető, hanem trenddiktáló, így hol máshol tanulhatnám meg, hogy mi a legújabb divat, ha nem a Wella Studio-ban?
 
Tudj meg többet aktuális oktatásainkról ITT: https://www.wellastudiobudapest.hu/oktatasok/osszes-oktatas
 
 
 
Hogyan egyezteted össze a képzésekkel töltött időt a mindennapi munkáddal és a vendégekkel?

A megújult oktatási rendszernek köszönhetően már online is elérhetőek a képzések időpontjai, sok más hasznos információ mellett. Így számomra nem nehéz összeegyeztetni ezt a mindennapi munkámmal és a vendégekkel.
 
A rutin számomra a következő: a félév elején kinézem azokat az oktatásokat, amikre szívesen elmennék, ezeket az időpontokat beírom a naptáramba, így már előre tudom, hogy pontosan milyen oktatásokra szeretnék eljutni. A vendégeim pedig külön örülnek, hogy egy-egy oktatás után mennyi minden újdonsággal tudok nekik szolgálni. A vendégek felől érkező sok pozitív visszaigazolás is megerősít abban, hogy jó úton járok.
 
 
Milyen előnyét érzed annak, hogy folyamatosan képzed magad?

A folyamatos képzésnek köszönhetően magabiztosságot kaptam. Teljesen tisztában vagyok az új anyagok használatával, illetve az új trendekkel is. Munkáimon is hatalmas változást tapasztaltam, hiszen látható a különbség a régi munkáim és a jelenlegi munkáim között.
 
Régebben féltem színkorrekciót csinálni, mára viszont már élvezet az, hogy olyan bonyolultabb műveleteket is el tudok végezni, amiket azelőtt alig vagy kevésbé biztosan.
 
A sok képzésnek köszönhetően már bátran fordulnak felém kérdésekkel más fodrászok is, mert megbíznak szakmai tudásomban. Semmi kétségem nincs, hogy hol akarok ezután is tanulni.
 
Még több fotó fodrász oktatásainkról ITT: https://www.wellastudiobudapest.hu/galeria/oktatasaink
 
 
Miért javasolnád a Wella Studio fodrász képzéseit?

Elsősorban azért, mert rendkívül színesek a Wella Studio képzései. Mint már említettem a stabil alapoktól, a haladón át, a magasabb szintekig vannak fodrász oktatások, így átfogóan képezhetjük magunkat fokról fokra. Biztosan állíthatom, hogy mindenki megtalálja a magának a megfelelő képzést, hiszen hajfestés, hajvágás, alkalmi frizura és még sok egyéb specifikus tanfolyam közül választhatunk fodrászként.
 
Minden félévben újabb és újabb oktatások vannak, amik rendkívül csábítók. Nemrég felmentem a Wella Studio weboldalára, ahol már láttam is, hogy lenne mire elmennem. Idén én például jobban szeretnék a hajvágásokra koncentrálni, a marketing témájú oktatásokon részt venni (Instameet) illetve a trendképzés oktatásokba is belekóstolni. Sose voltak erősségeim az alkalmi frizurák, de idén arra is elmegyek, mert nagyon tetszett előző félévben Kiss Szilvia Hajfonások oktatása.
 
Továbbá nagyon szimpatikus nekem, hogy a képzések kis csoportban történnek, így megkapjuk a kellő figyelmet, illetve kifejezetten örülök annak, hogy biztosítanak nekünk modelleket, de akár én is vihetek magamnak saját modellt.
 
A Wella Studio-ban minden megvan, ami ahhoz kell, hogy profin elsajátíthasd a szakmát: a profi oktatóktól kezdve, a modern felszereléseken át, a modern környezetig, tényleg minden! Szívem szerint minden képzésen részt vennék, mert mindig tanulok valami újat, akkor is, ha már többször is voltam egy képzésen!
 
Fél éve intenzíven járok a Wella Studio fodrász képzéseire és én úgy gondolom, hogy azóta sikert sikerre halmazok az üzletben. Minden percét imádom annak, amit a képzéseken töltök, még akkor is ha este 9-kor végzünk!
 
Tudj meg többet aktuális oktatásainkról ITT: https://www.wellastudiobudapest.hu/oktatasok/osszes-oktatas
 
 
Mely oktatások nyerték el legjobban a tetszésed?

Erre nehéz válaszolni! Engem főleg a színmegváltoztatással kapcsolatos képzések érdekeltek, hiszen erősségemnek is ezt érzem. Ettől függetlenül eljutottam sok olyan képzésre is, ahol nem ez volt a téma. Mindenképp kiemelném a “GHD a hajformázás élmenye” fodrász oktatást, ahol a GHD márka eszközeit próbálhattuk ki és tanulhattunk pontos, precíz hajformázást hajszárítóval és hajvasalóval. Szerelem volt első használatra! Ilyen átfogóan még nem tanultam hajformázást. Alig várom, hogy a következő félévben újra eljuthassak rá!
 
A Care Discovery oktatás is hatalmas élmény volt, melyen elsajátíthattuk az INVIGO hajápolási szolgáltatásokat. Kedvenc feladatom az volt, amikor az egész csapat előtt az egyik INVIGO termékcsaládot kellett bemutatni szinte úgy, mintha értékesítésre szánnánk. Ez nagyon fontos volt számomra, hiszen oly módon tudok segíteni vendégeimnek a hajápolásban, mint azelőtt soha. Rávilágított arra, hogy tisztában kell lennem, hogy melyik termék mit tartalmaz és milyen hatással bírnak.
 
Nem hagyhatom ki természetesen “Color Basic” és a “Színkorrekció”, illetve az “Instavintage” oktatást sem, hiszen mégiscsak a színek szerelmese vagyok.
 
A legmeglepőbb számomra az volt, hogy milyen nagy hatással volt rám a Hajfonások oktatás is. Előtte kifejezetten nem szerettem ilyen jellegű alkalmi frizurákat vagy fonatokat készíteni. Mostanra már a férfi vendégeimnek is fonatokat készítenék a hajukba.
 
 
 
Milyen a hangulat az oktatásokon?

Még a kérdés is megmosolyogtat! A legjobb! Az oktatás végén nemhogy fáradtan távozok, de még inkább feltöltődve. Őszintén otthon érzem magam a Wella Studio falain belül. Ha kell akkor feszült figyelemmel komoly a hangulat, főleg a gyakorlati résznél, ami meg is kívánja, hiszen precíz munkavégzést várnak el tőlünk, hogy utána az üzletben is ugyanígy odafigyelve végezzük a feladatunkat. De nagyon jó családias a hangulat végig. Megy a viccelődés, a mókázás, a nevetés, beszélgetünk miközben jár a kezünk és tanulunk.
 
Nagyon tetszik, hogy mindenki segíti egymást az oktatás során. Nemcsak az oktatók képzik a fodrászokat, hanem a fodrász fodrászól is tanul. Nagyon sok barátot szereztem az oktatások során. Onnantól, hogy belépsz a Wella Studio ajtaján csak kedvesség jó és hangulat fogad. Figyelnek rám, ami jó érzéssel tölt el. Én egy elég szorongó típus vagyok és nem feltétlen tartom magamat a legjobb társasági lénynek. De itt, oktatásról oktatásra egyre jobban felszabadultam!
 
Soha nem szerettem iskolába járni... most viszont? Még nyáron is mennék, már csak a hangulat miatt is! Ez egy jó érzés, hiszen tudom, hogy végre tartozhatok valahova!
 
Még több fotó fodrász oktatásainkról ITT: https://www.wellastudiobudapest.hu/galeria/oktatasaink
 
 
Mi a véleményed az oktatókról?

Egyszerűen imádom őket. Képíró Tomi az évek alatt példaképemmé vált, hiszen Tőle tanulhattam a legtöbbet a színekről és neki köszönhetem azt, hogy káprázatos hajakat tudok varázsolni, illetve azt is, hogy már teljesen átlátom a színelméleti káoszt! Úgyhogy ezúton is köszönöm Neki.
 
De nagyon sok oktató sokféleképpen hatott rám. Ha balayage-t festek, akkor mindig Matos Tekla jut az eszembe, mert Ő volt az, aki megmutatta, hogyan is kell szépen felkenni, alkalmazni az ecsetet egy szép balayage érdekében. De ott van Pápai Gábor is, akivel a GHD oktatáson találkoztam először és segített gyönyörű hullámokat kreálni. De még sorolhatnám, hogy kinek és mit is köszönhetek. Csodálkozom, hogy nem csuklanak állandóan, mert naponta emlegetem Őket!
 
Egyszóval mindannyian elhivatott, profi fodrászok. Személy szerint maximálisan elégedett vagyok mindenkivel. Egytől egyig úgy ismerem őket, mint nagyszerű oktatók és kiváló szakemberek. Ha bármi kérdésem van, akkor bátran fordulhatok hozzájuk, mert biztosan tudom, hogy segítenek, akár az oktatás során, akár gyors telefonos segélykérés esetén. Bár amennyire jól oktatnak, úgy egyre kevesebbet zaklatom már őket. Külön segítség számomra, hogy minden oktatónak megvan a maga specialitása, így tudom, hogy kihez, mikor forduljak.
 
Szeretem mindannyiukban, hogy imádják azt, amit csinálnak és van bennük egy folyamatos tűz. Azt kifejezetten jó látni, hogy nem ragadnak meg a meglévő eleve nagy tudásuknál, hanem bizony Ők is folyamatosan képzik magukat. Szerintem ez igen példamutató.
 
Bennem csak pozitívumot váltottak ki. Emberileg és szakmailag kiváló személyeknek tartom őket! Ők a Wella Family szíve és lelke!
 
Tudj meg többet aktuális oktatásainkról ITT: https://www.wellastudiobudapest.hu/oktatasok/osszes-oktatas
 
Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!