fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS



0
  •  x 
No products in cart

"THE PASSION – A SZENVEDÉLY NAPJA" RENDEZVÉNY FÉNYKÉPES BESZÁMOLÓ

 

Október 14-én végre elérkezett az a nap, melyre oly sokan vártunk. A népszerű orosz fodrászikon, Dmitry Vinokurov Budapestre érkezett, hogy megmutassa Nekünk világhírű szakmai tudását és a művészet iránti elkötelezettségét. Dmitry a magyar fodrásztörténelemben először a Wella Studio színpadán mutatkozott be, az exkluzív „THE PASSION – a szenvedély napja” rendezvényen. 

 

A fodrászat iránti szenvedélyünket számokba öntve a "THE PASSION - a szenvedély napja" rendezvény: 5 ÓRA – 3 LOOK&LEARN – 2 SHOW – 5 TEHETSÉGES MAGYAR FODRÁSZ - 30 MODELL - KÖZEL 100 VENDÉG

 

Pillants be a „THE PASSION” rendezvény leglátványosabb, leglenyűgözőbb pillanataiba! 

 

 

 

 

EXKLUZÍV RENDEZVÉNY A WELLA STUDIOBAN

A rendezvény alkalmából a Wella Studio kifinomult, exkluzív formát öltött. Már belépéskor fehér virágok és egy gyönyörű fotófal fogadta a vendégeket, ahol el tudták készíteni saját Instax fotójukat, melyet emlékbe haza is vihettek vagy kiakaszthatták a Wella Family táblájára is. Egy másik meglepetéssel is készültünk, hiszen a vendégek ajándékba kaphatták és kipróbálhatták a novemberben bevezetésre kerülő Wella Professionals Color Motion+ minitermékeket is, melyek 8 héten át tartó színvédelmet, ragyogó fényt és kötéserősítést garantálnak. Ezek a merőben új termékek világszerte hódítják meg a fodrászokat, már most több ezren állítják, hogy megváltoztatták életüket ezek a prémium ápoló és szalontermékek. A vendégek orosz pezsgőt és különleges orosz és magyar falatkákat kóstolhattak a „THE PASSION – a szenvedély napja” rendezvény alatt.

 

 

 

 

 

 

 

 

5 ÓRA – 3 LOOK&LEARN – 2 SHOW – 5 TEHETSÉGES MAGYAR FODRÁSZ - 30 MODELL - KÖZEL 100 VENDÉG 
 
 
 
LÁTVÁNYOS DMITRY VINOKUROV LOOK&LEARN 2 FELVONÁSBAN
 
Dmitry Vinokurov és csapata a színpadon két Look&Learn oktatás keretében hat modellen mutatta meg az egyedülálló Counter-Punctuation hajvágás technikát. Ez egy olyan forradalmi technika, mely lehetővé teszi a még gyorsabb és egyszerűbb hajvágást, mely már önmagában is hatalmas előny a fodrászok és vendégeik számára egyaránt. Az ezzel a zseniális technikával vágott formák nem csak divatosak és modernek, de könnyen formázhatóak és hosszan tartóan a frissen vágott haj érzetét keltik.
 
A hajvágás technika kulcsa a speciális vágási vonalban rejlik, mellyel volument és textúrát tudunk adni a hajnak.
 
Magyarországon korábban soha nem látott, új technikákat leshettek el a fodrászok Dmitry Vinokurov Look&Learn workshopjain.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TRENDFRIZURÁK KÉPÍRÓ TAMÁSTÓL – LOOK&LEARN

A Wella Professionals oktatófodrásza, Képíró Tamás Look&Learn workshopján az idei őszi-téli trendszíneket és formákat mutatta be négy modellen. A legfrissebb divatnak megfelelően nagy hangsúlyt kapott a vörös szín, a lágy szőke és hideg-meleg árnyalatok találkozása. A workshopon a könnyed, lágy, nőies textúrák voltak jellemzőek. Természetesen a személyre szabás most is kiemelt jelentőségű volt, hiszen egy frizura akkor tökéletes, ha divatos, illeszkedik a személyiséghez és a viselőjének kisugárzását fokozza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“LEGYEN TIÉD A SZÍNPAD!” – 5 TEHETSÉGES MAGYAR FODRÁSZ A SZÍNPADON
 
A Wella Studio Budapest csapata a rendezvény alkalmából pályázatot hirdetett, melynek nyertesei egy színpadon szerepelhettek Dmitry Vinokurovval. A fodrászok a korábban benyújtott motivációs és fotós pályázatuk alapján lettek kiválasztva.
 
Végül a “Legyen Tiéd a színpad!” fellépői közé Szántai Mónikát, Forró Éduát, Nagy Nikolettet, Sándor Ilonát és Szabó Juditot választottuk. Feladatuk nehéz volt, hiszen 5 percük volt a színpadon, hogy megmutassák tudásukat és tehetségüket. Az 5 fellépő rendkívül színvonalas szakmai produkcióval készült, melyekkel lenyűgözték a közönséget. Őszinte szívvel gratulálunk Nekik, csodás alkotások születtek!
 
 
SZÁNTAI MÓNIKA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FORRÓ ÉDUA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NAGY NIKOLETT
 
 
 
 
 
 
 
 
SÁNDOR ILONA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SZABÓ JUDIT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PASSION OF COLOR SHOW
 
Az érdekes szakmai élmény után a fodrászok először Képíró Tamás, majd Dmitry Vinokurov fergeteges show-jában gyönyörködhettek.
 
Képíró Tamás a hajszínek iránti szenvedélyét mutatta meg a látványos Passion of color show keretein belül. Elindult a zene, a színpadot kíváncsi tekintetek fürkészték, majd a színpadra lépett Tomi hét modellje, Garai Gabriella ruháiban. Egy rövid koreográfia alatt a közönség megcsodálhatta a lenyűgöző frizurákat és a nagyszerű összhatást.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ALTERNATÍV VINOKUROV SHOW
 
Dmitry Vinokurov világszínvonalú, lélegzetelállító show-val készült a “THE PASSION – a szenvedély napja” rendezvényre. A fináléban tizenkét modell vonult végig a színpadon, mely méltóképp megkoronázta a rendezvényt. Dmitry Vinokurov az arab és az indián kultúra jegyeit egyesítette, így a hajak indián stílusban, míg a ruhák arab stílusban pompáztak. Elképesztően dinamikus, látványos, újszerű show-val nyűgözte le a fodrászat szerelmeseit az orosz fodrászikon.
 
A fodraszinfo.hu Dmitry Vinokurovval exkluzív interjút készített, melyet itt olvashatsz: https://bit.ly/2Nj2zvL 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A “THE PASSION – a szenvedély napja” rendezvény – mint mindig – egy hatalmas csapatmunka eredménye, így a Sirowa Hungary Kft. ezúton szeretne köszönetet mondani:

• a partnereknek és vendégeknek, hogy megtiszteltek bennünket jelenlétükkel
• a fanasztikus Dmitry Vinokurovnak és csapatának 
• a "Legyen Tiéd a színpad!" lenyűgöző fellépőinek, Szántai Mónikának, Forró Éduának, Nagy Nikolettnek, Sándor Ilonának és Szabó Juditnak
• csodás oktatófodrászunknak, Képíró Tamásnak
• valamennyi közreműködő modellnek
• lelkes hostesseinknek
• sminkesünknek, Rikk Ágnesnek és Licsik Noéminek
• Tom&Berry Photography csapatának, Erdős Eperkének és Bozó Tamásnak
• Audiobérlés csapatának, különösen Markót Attilának
• a rendezvény megálmodóinak és fő szervezőinek, Kiss Katalinnak, Képíró Tamásnak, Simon Zitának, Nemes Lillának
• a Wella Professionals értékesítési konzultánsainak a szervezésért és segítségért, Balázs Bertoldnak, Boros Balázsnak, Kemenár Viktornak, Markó Lászlónak, Molnár Viktornak, Pais Róbertnek
• a Sirowa Hungary logisztikai csapatának a háttér támogatásért: Molnár Gábornak, Lakner Helgának, Györe Almánal, Csontos Gábornak

 
Fotók: Bozó Tamás, Erdős Eperke

 
 
Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!